Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS biedt een complete reeks laboratoriumuitbestedingsdiensten. Bel vandaag nog met ons ervaren milieuteam om een bedrijfsmodel te bespreken dat bij uw organisatie past.

In de zeer concurrerende omgeving van tegenwoordig staan bedrijven onder steeds toenemende druk om kosten te verlagen, vooral bij activiteiten die geen kernactiviteiten zijn. Als milieumetingen, testen en analyseren niet uw kernactiviteiten zijn, waarom zou u zich dan extra kosten op de hals halen voor het aanbieden van deze dienst? Profiteer van onze laboratoriumuitbestedings- en offshore-testdiensten. U kunt voldoen aan uw bedrijfseisen en tegelijkertijd uw operationele overheadkosten verlagen.

Laat het ontwerp en het uitvoeren van laboratoriumtesten aan ons over om de complicatie van het handelen met verschillende leveranciers te verkleinen. Maak gebruik van onze kennisdatabase en internationaal netwerk van contacten binnen een brede reeks projecten in de landbouw, mijnbouw, olie- en gasindustrieën. Onder onze milieu-uitbestedingsdiensten valt het opzetten van speciaal gebouwde laboratoria op locatie voor een volledige integratie van uw bedrijfsactiviteiten in ons breed analysenetwerk. We kunnen ook het overnemen van laboratoriummiddelen, -apparatuur en personeelsleden onderzoeken, indien van toepassing.

U kunt uw concurrenten voor blijven door u te richten op uw kerntaken en de milieuanalysediensten in veilige handen te leggen. Bel vandaag nog met ons ervaren team voor een one-stop-oplossing voor al uw laboratoriumanalyses.