Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Auditor-cursussen van SGS – verwerf de benodigde vaardigheden en kennis voor interne en derde-partijaudits en professionele kwalificaties voor lead auditoren.

Wij bieden u auditor-cursussen voor een aantal normen, reguleringen en managementpraktijken. Onze cursussen zijn toegespitst op uw behoeften en deelnemers doen professionele vaardigheden op die hun carrière ten goede komen terwijl ze ook de risico's voor uw organisatie verkleinen en uw concurrentievoordeel vergroten.

Waarom u de auditor-training van SGS zou moeten kiezen.

Als wereldleider op het gebied van auditor-cursussen en trainingen bieden we u ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele instructeurs om optimaal rendement uit uw trainingsbudget te halen. Met onze unieke mix van educatieve ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze auditor-cursussen.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.