Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS biedt een portefeuille van bewustzijnscursussen die u voorzien van basiskennis, een overzicht van en inzicht in elk onderwerp.

Onze cursussen behandelen de eisen van een groot aantal normen, reguleringen en beheerspraktijken en zijn een beginpunt voor verdere studie of om u te voorzien van de kennis die benodigd is voor de implementatie van verbeteringen binnen uw eigen organisatie, of voor het opdoen van professionele vaardigheden, zoals auditing. Onafhankelijk van de gekozen cursus zullen we u voorzien van correcte, gedegen informatie en praktisch advies ontworpen door ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde cursusleiders.

Een bewustzijnscursus kiezen

Onze bewustzijnstrainingen zijn geschikt voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling, de implementatie en de beheersing van een norm of procedure. Onze cursussen zullen u voorzien van alle benodigde voorbereidende informatie en zodra u inzicht heeft in de basisbegrippen en algemene eisen kunt u uw inzicht van het onderwerp verder uitbreiden tot deskundig niveau. We bieden een uitgebreid aanbod van cursussen die aansluiten op onze bewustzijnscursussen.

Waarom SGS?

We bieden cursussen in een breed spectrum van bedrijfstakspecifieke trainingen, beheersontwikkeling en ontwikkeling van professionele auditors. SGS-trainingen zorgen ervoor dat u de beste resultaten uit uw trainingsbegroting haalt en onze trainers met bedrijfstakervaring kunnen voldoen aan specifieke trainingsdoelstellingen binnen uw organisatie. Door het gebruik van onze versnelde leertechnieken en gemengde studie-ervaringen kunnen we trainingsdoelstellingen voor individuen of het gehele personeelsbestand bereiken. Flexibele maatprogramma's zorgen ervoor dat onze reputatie voor onafhankelijkheid, excellentie en innovatie u ten goede komt, onafhankelijk van de gekozen cursus. Deze reputatie heeft ons gevestigd als marktleider in het aanbod van diensten die doelmatigheid verbeteren, risico verminderen en concurrentievoordeel leveren.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.