Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Implementatietraining van SGS - doe de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om aan de geldende eisen, normen, regels en 'best practice' te kunnen voldoen.

Wij bieden een groot aantal cursussen om uw organisatie te helpen de vaardigheden op te doen die nodig is voor het implementeren van magamentsystemen die aan uiteenlopende normen en regels voldoen. Onze cursussen zijn gericht op managers en andere leidinggevenden met procesmanagementtaken. Onze uitgebreide cursusaanbod is ontwikkeld door ons team van toonaangevende industrie-experts en bestrijkt normen en initiatieven uit de hele wereld.

Waarom zou u kiezen voor technische trainingscursussen van SGS?

Als wereldleider op het gebied van implementatietraingen bieden wij u een ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten om het beste rendement uit uw trainingsbudget te halen. Met onze unieke mix van educatieve ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.