Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Bij SGS gaat integriteit boven alles, bij alles wat we doen. Door als organisatie zelf maatschappelijk verantwoordelijk te handelen, kunnen wij onpartijdige, transparente dienstverlening aanbieden om uw activiteiten een toegevoegde waarde te geven, uw reikwijdte te vergroten en nieuwe markten te veroveren.

De zakenwereld wemelt van regulerende normen en conformiteitsrichtlijnen die de maatschappij en het milieu moeten beschermen en een duurzame toekomst bevorderen. Klanten en consumenten onderscheiden tussen merken op basis van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om nieuwe markten te veroveren en de verwachtingen van uw belanghebbenden te overtreffen, moet u zeker stellen dat uw onderneming in alle aspecten maatschappelijk verantwoordelijk handelt, van het ontwerpstadium tot de productie en levering.

Wij bieden een groot scala aan audit-, inspectie-, trainings- en certificeringsdiensten om uw prestaties aan de hand van normen voor maatschappelijke verantwoordelijkheid te meten en wereldwijde best practices te garanderen. Met onze visie kunt u een maatschappelijk verantwoordelijke positie innemen die u helpt bij de bescherming van de milieuhygiëne van uw personeel, de internationale samenleving en onze wereld. Wij beschikken over het grootste netwerk ter wereld met uitermate professionele, ervaren deskundigen op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid om uw beleid helder te beoordelen en u op weg helpen naar een zakelijke toekomst met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid