Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De bewustmakingstraining van SGS is bedoeld om u inzicht te geven in de principes die aan ISO 26000 ten grondslag liggen en hoe deze in de MVO-systemen van uw organisatie te integreren.

De ISO 26000-norm werd ingevoerd als stimulans voor duurzaam ondernemen in de vorm van richtlijnen en adviezen aan de hand waarvan organisatie maatschappelijk verantwoord gedrag binnen hun organisatie kunnen bevorderen. Multinationale organisaties vinden in ISO 26000 inspiratie voor het ontwikkelen van hun eigen strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De training helpt deelnemers te begrijpen welk fundamentele doel ISO 26000 heeft en verklaart de inhoud van en de samenhang tussen de richtlijn, lokale praktijken in de bedrijfstak en de relevante wetgeving. De training onderstreept tevens het belang van resultaten en verbeteringen in het gedrag van organisaties wat betreft maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De introductietraining is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling, de invoering en het beheer van een op ISO 26000 gebaseerd systeem voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als u van plan bent om nog andere MVO-trainingen te gaan volgen, b.v. in interne audits en de Lead Auditor Training, doet u op deze cursus de kennis van ISO 26000 op voor het ontwikkelen van verdere auditing-vaardigheden.

De training omvat zowel lezingen als praktische oefeningen.

Deelnemers hoeven geen kennis van systemen voor maatschappelijke verantwoordelijkheid of ISO 26000 te hebben om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

Neem nu contact op met SGS voor meer informatie over onze ISO 26000-bewustmakingstraining.