Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Nauwkeurige kwantiteitsmetingen zijn essentieel voor de wereldwijde handel van LNG.

De complexe oplossings- en verdampingsprocessen die ervoor nodig zijn, moeten heel precies gemeten worden. Met de LNG scheepskalibratie van SGS kunt u systematische transportverliezen voorkomen tijdens het transport van vloeibare gasladingen over de hele wereld, om welk type schip het ook gaat.

Kalibratietabellen blijven gedurende een lange periode aan het schip gekoppeld, misschien wel tijdens de gehele levensduur van het schip. Het is bij ladingen van hoge waarde als LNG van groot belang dat deze tabellen worden opgesteld door de beste technologieën die op de juiste wijze worden toegepast.

Onze specialistische medewerkers zijn niet alleen getraind in kalibratie, maar ook in de wetenschap achter LNG. Dit betekent dat ze bij het uitvoeren van kalibraties op de hoogte zijn van de schade die per ongeluk kan ontstaan door zelfs de kleinste imperfecties in het oppervlak van de tank. Wij stellen capaciteitstabellen en nauwkeurigheidscertificaten op om te zorgen voor betrouwbare volumebepaling.

Lees meer over hoe u met de LNG scheepskalibraties van SGS uw bedrijfsvoering kunt ondersteunen.