Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Om handel te mogen drijven in Noord- en Zuid-Amerika moet u volledig op de hoogte zijn van de officiële (of door de overheid opgelegde) regels en voorschriften waaraan u dient te voldoen voor onbeperkte toegang tot de markt.

Deze wetgeving kan betrekking hebben op productveiligheid of -duurzaamheid, registratievereisten of energieverbuik. Uw producten moeten volledig voldoen aan de wettelijke voorschriften en de handelsdeskundigen van SGS in Noord- en Zuid-Amerika kunnen u advies geven dankzij hun voortdurend geactualiseerde kennis van plaatselijke en regionale wetgeving.

Als uw producten niet conform de Amerikaanse wetten en voorschriften zijn, kunt u geen handel drijven. Wij bieden een aantal inspectie-, test-, controle- en certificeringsdiensten om ervoor te zorgen dat uw producten overeenkomen met deze vereisten, waardoor u toegang tot meerdere markten krijgt en uw zakenpartners meer helderheid verschaft.

Als derde partij leveren wij onpartijdige, professionele zekerheid voor uw handelsactiviteiten, waarbij u de benodigde informatie ontvangt om in het volste vertrouwen handel in Noord- en Zuid-Amerika te drijven