Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De handel in de regio Azië en Oceanië maakt spannende tijden door omdat overheden de handelsmogelijkheden en de toegang tot hun markten willen verruimen, maar om hiervan te kunnen profiteren, moet u wel goed op de hoogte zijn van de regels en normen waaraan u moet voldoen.    

De markten in opkomst ontwikkelen zich razendsnel op nationaal en regionaal niveau, waardoor grensoverschrijdende investeringen en sterke economische groei intensiever worden. Conformiteitsvoorschriften en reguleringen voor kwaliteit, veiligheid, zekerheid, energieverbruik, chemische inhoud, medische apparatuur en gereglementeerde stoffen ontwikkelen zich voortdurend en om succesvol te kunnen handelen moet u op de hoogte zijn van deze veranderingen. Met ons netwerk van in Azië en Oceanië gespecialiseerde handelsdeskundigen kan SGS u alle noodzakelijke diensten leveren om aan deze normen en regels te voldoen.

 

Wij bieden een op de regio gericht pakket diensten, zoals tests, audits, certificering en controle, die u de zekerheid geven dat uw producten en dienstverlening voldoen aan de handelsregelgeving in Azië en Oceanië. Neem contact met ons op om zeker te zijn dat uw producten geschikt zijn voor de markten in Azië en Oceanië.