Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Om te kunnen voldoen aan de verplichte en vrijwillige rapportage van broeikasgassenuitstoot (BKG) biedt SGS u validatie- en controlediensten.

Wij leggen ons toe op het garanderen dat de uitstoot van broeikasgassen en emissiereducties gerapporteerd worden op volledige, consistente en nauwkeurige wijze. Onze emissieverificatie bepaalt de conformiteit met beleidslijnen en kan worden gebruikt voor vrijwillige rapportage. Wij certificeren ook emissiereducties. Met ons klimaatveranderingsdiensten kunt u uw handel in broeikasgassen vereenvoudigen. Door de standaardisatie van verificatieprocedures te promoten, kunt u deelnemen aan internationale programma's.

SGS-trainingen voor klimaatverandering verhogen uw bewustzijn en uw professionele vaardigheden met betrekking tot uw CO2-voetafdruk en de berekeningen en controle van broeikasgassen (ISO 14064). We bieden ook bedrijfsinterne trainingen op maat voor specifieke onderwerpen naar wens.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over klimaatveranderingsdiensten die bij uw industrie passen en neem een voorsprong op uw concurrentie.