Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training koolstof accounting en broeikasgasonderzoeken (ISO 14064-1) van SGS – leer hoe je emissies kan rapporteren, controleren en verminderen.

Op welke manier heeft de klimaatveranderingskwestie effect op uw organisatie? Wat doet uw organisatie om zijn broeikasgas (BKG) emissies te beheren? Onder invloed van bepaalde factoren, zoals de uitgebreidere wetgeving, de druk die door stakeholders wordt uitgeoefend en het groeiende besef dat koolstofmanagement voor commerciële voordelen kan zorgen, gaan vele bedrijven hun emissies controleren, rapporteren en verminderen.

Door cursussen koolstof-accounting en BKG-onderzoek aan te bieden komen we tegemoet aan de interesses en leerdoelen van lokale instanties. Deze omvatten zeer leerzame en gerichte cursussen die de deelnemers essentiële kennis bieden bij koolstof-accounting benaderingen, standaarden en methodologieën.

Wij bieden bovendien cursussen aan die onze deelnemers kunnen helpen bij het voorbereiden en beheren van een organisatorisch BKG-onderzoek volgens de richtlijnen van ISO 14064-1 en WRI/WBCSD BKG protocol: Gezamenlijke accounting en rapportage standaard. Deze internationaal erkende standaarden vormen de basis van vele nationale en lokale stelsels.

De trainingscursussen omvatten zowel lezingen als praktische oefeningen.

Raadpleeg het trainingsschema voor meer informatie over onze cursussen in uw regio of neem contact met ons op. Wij bieden ook trainingscursussen op locatie aan die aangepast kunnen worden aan uw specifieke eisen.

Neem vandaag nog contact op met SGS om te bespreken hoe onze klimaatveranderingstraining aan uw specifieke eisen kan voldoen.