Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de SGS-interpretatietraining ISO 50001 energiemanagement past u probleemloos de vereisten volgens ISO 50001 toe, de internationale norm voor energiemanagement.

Deze cursus geeft u inzicht in de trends op het vlak van mondiaal energieverbruik, en helpt u op organisatieniveau een redelijk en duurzaam verbruiksniveau te bepalen. U zult ontdekken hoe u door een proces van continue verbetering geld kunt besparen en uw bedrijfsproductiviteit kunt verhogen, terwijl u gelijkertijd de milieu-impact van uw processen verlaagt.

U krijgt inzicht in de administratieve en technische gevolgen van de toepassing van een energiemanagementsysteem op basis van ISO 50001. Daarnaast raakt u bekend met de basisprincipes van deze norm, en leert u hoe u de bijbehorende eisen moet interpreteren. Dankzij deze training leert u kwaliteits-, milieu-, en energienormen als één geïntegreerd managementsysteem te beschouwen zodat u minder tijd en inspanning in het auditproces hoeft te steken.

Trainingsprogramma:

  • Energiemanagementsystemen
  • ISO 50001
  • Kwaliteits-, milieu- en energiemanagementsystemen: de gemeenschappelijke noemer
  • Toepassing van een energiemanagementsysteem

Voor meer informatie over de SGS-interpretatietraining ISO 50001 energiemanagement neemt u vandaag nog contact met ons op.