Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training ISO 50001 interne audit energiemanagementsysteem van SGS - biedt uw personeel inzicht in de ISO 50001-standaard en voer interne audits van het energiemanagementsysteem (EnMS) van uw organisatie uit.

Het is heel belangrijk organisaties energiebewuster te maken om de problemen omtrent opwarming van de aarde, energiebeveiliging en het opraken van fossiele brandstoffen op te lossen. En klanten verwachten tegenwoordig van organisaties dat ze bewust met het milieu en energie omgaan. Wij kunnen u helpen voldoen aan deze verwachtingen door uw personeel de kennis en vaardigheden te bieden voor het implementeren van effectieve energie- en milieubeheersystemen.

Waarom kiezen voor de training ISO 50001 interne auditor energiemanagemensysteem van SGS?

Cursisten die deze training hebben gevolgd kunnen:

  • Het doel van een EnMS beschrijven
  • De principes, processen en technieken uitleggen die worden toegepast voor het beoordelen en beheren van risico, inclusief het belang hiervan voor EMS-auditors
  • Het doel, de inhoud en onderlinge relatie uitleggen van ISO 50001 en het wettige raamwerk dat van belang is voor EnMS
  • Optreden als interne auditor bij de planning, rapportage en opvolging van een audit in overeenstemming met ISO 19011 en door interpretatie van de vereisten van ISO 50001

Deze cursus is voor u relevant als u eraren auditor van managementsystemen bent met kennis van de beginselen en concepten die ten grondslag liggen aan energiebeheer en/of een professional bent die meer inzicht wil krijgen in de vaardigheden die nodig zijn om een audit uit te voeren volgens ISO 50001. 

Neem voor meer informatie over onze training ISO 50001 interne auditor energiemanagementsysteem vandaag nog contact met ons op.