Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Oplossingen voor het verbeteren van managementsystemen van SGS helpen u beter aan milieuregels en -eisen te voldoen.

Een deugdelijk milieubeheer houdt in dat u beschikt over managementsystemen die aan alle eisen voldoen en continu worden verbeterd en aan de normen en eisen van uw specifieke branche worden getoetst. En uiteraard neemt u zorgvuldig alle voor u geldende milieu-eisen in acht. Met een goed beheerd en geïntegreerd managementsysteem maakt u beter gebruik van energie en grondstoffen, maakt u minder bedrijfskosten en stelt u een constante verbetering van uw diensten zeker. Voldoende oog hebben voor het milieu opent vaak ook nieuwe zakelijke mogelijkheden met milieubewuste klanten.

Onze wereldwijde netwerken geven u toegang tot deskundigen die alles van het milieu weten. Wij bieden diensten aan op het gebied van managementsystemen en de besluitvorming daaromheen. Onze oplossingen geven u de zekerheid dat uw managementsystemen aan de bestaande regelgeving, beste-praktijknormen én de behoeften van uw klanten voldoen.

Als industrieleider in milieubeheer bieden we tal van trainingsmogelijkheden om u en uw teams bij te laten blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van milieu en milieuregelgeving.

Wij zijn de ideale partner voor het overnemen van de meest ingewikkelde milieubeheeraangelegenheden. Neem vandaag nog contact op met ons geaccrediteerde milieubeheerteam om een plan met u op te stellen.