Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training geïntegreerd beheer voor ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 van SGS – SGS zorgt ervoor dat u bedrijf in staat is om standaarden met betrekking tot kwaliteit, millieunormen, gezondheid en veiligheid toe te passen.

Tijdens deze cursus krijgt u inzicht in de geïntegreerde managementsystemen van ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Het programma omvat zowel lezingen als workshops om alle fases van het auditproces te behandelen volgens de vereiste standaarden. De cursus wordt afgesloten met een praktische workshop; deze omvat een teamoefening om alles wat je geleerd hebt tijdens de cursus in praktijk te brengen.

Training betrouwbaar geïntegreerd management voor ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS van een toonaangevend opleidingsinstituut

Onze cursussen worden gegeven door ervaren trainers op het gebied van kwaliteits-, milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeheerssystemen. Uw kennis en vaardigheden worden ontwikkeld via een interactieve en praktische leermethode.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons trainingen met betrekking tot geïntegreerd beheer voor ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS.