Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Sectorspecifieke trainingen van SGS – een reeks industriegerichte oplossingen met betrekking tot personeelsontwikkeling voor een grote verscheidenheid aan beroepen en bedrijven.

In welke bedrijfstak u zich ook begeeft, en wat uw competenties ook mogen zijn, ons netwerk met ervaren professionals kan uw medewerkers gegarandeerd helpen bij het optimaliseren van bestaande competenties, en het zich eigen maken van nieuwe vaardigheden. Zo kunnen we cursisten begeleiden met een loopbaantraject met als doel structurele stabiliteit. Onze cursussen richten zich daarnaast op het minimaliseren van risico, verbeteren van concurrentievoordeel en hogere efficiency van uw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze sectorspecifieke trainingen uw organisatie kan ondersteunen.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.