Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Aerospace-trainingscursussen van SGS - essentiële vaardigheden voor professionals in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

De lucht- en ruimtevaartindustrie moet aan de strengste veiligheidsnormen voldoen, van ontwerp of productie tot en met revisie en reparatie.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste normen en vaardigheden in de lucht- en ruimtevaart, inclusief de AS 9100-standaard voor kwaliteitsmanagement, moeten uw mensen effectief getraind kunnen worden. Onze aerospace-trainingen bieden de kennis en de vaardigheden om uw bedrijf te verbeteren en verder te laten groeien. Wij helpen cursisten professionele vaardigheden om carrière te kunnen maken, terwijl uw organisatie er haar voordeel mee kan doen in de vorm van efficiencyverbetering, risicobeperking en een sterkere concurrentiepositie.

Waarom zou u kiezen voor trainingscursussen van SGS?

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van trainingen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie bieden we u de ervaring en expertise om uw trainingsbudget optimaal te benutten. Met onze technische deskundigen en uitgebreide trainingsmogelijkheden kunt u uw trainingsdoelen effectiever realiseren.

Wilt u meer weten over onze aerospace-trainingen, lees dan verder of neem nu contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.