Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS-trainingen voor de landbouw – bieden essentiële kennis voor professionals in de sectoren zaden, gewassen, bosbouw, meststoffen, biobrandstof en andere bedrijven in de agrarische dienstverlening.

Alle succesvolle bedrijven in de agrarische dienstverlening hebben één ding gemeen: uitstekend personeel dat voortdurende verbetering nastreeft. Wij bieden diverse soorten trainingen aan, waaronder trainingen zaadmonsterneming, workshops zaadkwaliteit, suiker seminars en webinars over diverse onderwerpen.

Voor de cursisten bieden onze trainingen opleidingsvoordelen waarmee ze specifieke professionele vaardigheden ontwikkelen die interessante carrièremogelijkheden opleveren, terwijl uw organisatie met de opgedane vaardigheden haar voordeel kan doen in de vorm van efficiëntieverbetering, risicobeperking en een sterkere concurrentiepositie.

Waarom zou u kiezen voor agrarische trainingscursussen van SGS?

Als toonaangevend bedrijf in trainingen voor de agrarische dienstverlening bieden we u de ervaring en deskundigheid om het optimale uit uw trainingsbudget te halen. Met onze technische deskundigen en uitgebreide trainingsmogelijkheden kunt u uw trainingsdoelen effectiever realiseren.

Voor meer informatie over onze agrarische trainingen leest u verder of neemt u contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.