Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS-training op het gebied van voeding en voedselveiligheid – voor de vaardigheden, kennis en certificeringen die u nodig hebt om aan de allerhoogste standaarden in de voedselindustrie te voldoen.

De voedsel- en drankindustrie is gebonden aan een groot aantal strenge voorwaarden en voorschriften waarmee zowel de kwaliteit en veiligheid als de efficiency van de processen worden gegarandeerd, en de risico's voor de consument tot een minimum worden beperkt. Om u te helpen zo succesvol mogelijk in de voedsel- en drankindustrie te opereren, bieden we u een uitgebreide reeks leer- en ontwikkeloplossingen.

Ons portfolio omvat alle mogelijke aspecten, variërend van de Internationale BRC-norm voor voedselveiligheid en de FSSC 22000-certificering voor voedselveiligheid, tot GMP- en HACCP-trainingen, het thema voedselveiligheid, risicobeheer, opspoorbaarheid, hygiëne, regelgeving, en nog veel meer.

Voor meer informatie over hoe onze voeding- en voedselveiligheidstrainingen u kunnen helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.