Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met de SGS-interpretatietraining volgens de internationale British Retail Consortium BRC-norm voor voedselveiligheid, krijgt u niet alleen inzicht in de voedselveiligheidsnormen van het BRC, maar weet u meteen hoe de gerelateerde implementatieprocessen verlopen.

Deze training is interessant voor iedereen die managementsystemen wil invoeren op basis van deze norm: of u nu fabrikant, leverancier of retailer van voedingsmiddelen bent.

Na afronding van deze training hebt u alle tools in handen om een managementsysteem in te voeren op basis van de internationale BRC-vereisten. Deze vereisten hebben betrekking op voedselkwaliteit- en veiligheid, uw fabricage- en/of retailactiviteiten, en al uw wettelijke verplichtingen.

Voor deelname hebt u enige kennis nodig van voedselveiligheid, of van HACCP-gevarenanalyse en kritische controlepunten.

Trainingsprogramma:

  • De geschiedenis van voedselveiligheidssystemen
  • Het belang van het BRC
  • De belangrijkst concepten en evaluatieprincipes volgens PAC/HACCP
  • De PAC/HACCP-evaluatiemethoden en toepassing van voedselveiligheidsnormen

Voor meer informatie over de SGS-interpretatietraining volgens de internationale BRC-norm voor voedselveiligheid neemt u vandaag nog contact met ons op.