Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Deze cursus is bedoeld om uw inzicht in het certificeringsproces gebaseerd op de BRC mondiale norm voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen Uitgave 5 te verbetern.

De training geeft u een fundering in het certificeringsproces en een achtergrond betreffende de mondiale norm voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen en de manieren om uw bedrijfmethodes kunt verbeteren.

De introductietraining is bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling, de implementatie en de beheersing van certificering voor de mondiale BRC-norm voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen Uitgave 5. We bieden achtergrondinformatie voor mensen die nieuw zijn in het certificeringsproces. Deze training geeft u ook een fundering voor de tweedaagse cursus 'How to implement' de mondiale norm voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen, issue 5.

Na afloop van de training zullen deelnemers inzicht hebben in:

  • De algemene principes rond de vereisten van de mondiale norm voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen, issue 5
  • Een idee van wat nodig is voor de ontwikkeling en implementatie van een praktisch, gedocumenteerd systeem dat voldoet aan de eisen van de norm
  • Hoe tegen de norm gecertificeerde audits werken en wat er bij een audit komt kijken
  • De principes van certificering door/voor derden

De training omvat zowel lezingen als praktische oefeningen.

Neem vandaag contact op met SGS voor informatie over de voordelen van de SGS BRC Verpakkingen & Verpakkingsmaterialen bewustzijnstraining voor uw en organisatie.