Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De introductietraining over voedselveiligheid van SGS – maak kennis met de meest recente richtlijnen over voedselveiligheid, en leer hoe een beleid inzake voedselveiligheid uw reputatie kan beschermen.

Een doeltreffende strategie inzake voedselveiligheid is van essentieel belang om de wetgeving na te leven en het vertrouwen in uw merk te bevorderen. Tijdens deze cursus krijgt u, naast de meest recente informatie over voedselveiligheid zoals richtlijnen en wettelijke vereisten, ook meer info over de GFSI-standaard en wat daarbij van u verwacht wordt.

Waarom kiezen voor de SGS introductietraining over voedselveiligheid?

Tijdens de cursus krijgt u meer informatie over:

  • basisbegrippen rond voedselveiligheid en het beheer ervan;
  • waarom voedselveiligheid essentieel is voor uw bedrijf en uw reputatie;
  • wat de bron kan zijn van potentiële risico's in de voedingsindustrie;
  • het in kaart brengen van de productieketen;
  • beoordelingen van echtheid;
  • het ontwikkelen en implementeren van een voedselveiligheidsbeleid 

Onder meer deze onderwerpen worden behandeld:

  • een overzicht van voedselveiligheid, inclusief de belangrijkste definities en richtlijnen zoals PAS 96:2014;
  • het beoordelen van gevaren (HACCP), zwakke punten (VACCP) en dreigingen (TACCP);
  • menselijke factoren in voedselfraude en voedselveiligheid;
  • de Elliott Review;
  • cyberdreigingen;
  • fraudebeoordelingsmiddelen: CARVER + shock en SSAFE;
  • authenticiteit van levensmiddelen;
  • analyse van levensmiddelen;
  • het ontwikkelen van een voedselveiligheidsbeleid.

Toonaangevende training over voedsel en voedselveiligheid

Als marktleider in professionele training kunnen we een beroep doen op een jarenlange internationale ervaring in de voedingsindustrie, zodat we effectieve leermethodes en ontwikkelingskansen kunnen bieden.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze introductietraining over voedselveiligheid.