Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Voedselveiligheids- en voedselhygiënetraining van SGS – verwerf de kennis en vaardigheden om voedselveiligheid en hygiëne in een horecazaak te beheren.

Bijgewerkt met COVID-19 informatie en regelingen

Deze training biedt u de kennis en vaardigheden met betrekking tot voedselveiligheid en voedselhygiëne die nodig zijn voor het beheer van het werk in een horecazaak om ervoor te zorgen dat het de hoogste hygiëneniveaus handhaaft en dat het pand voldoet aan de voedselveiligheidsregels van het land waar het bedrijf is gevestigd. Hierin komen onderwerpen aan bod zoals de organisatie van het voedselverwerkingsteam en beheerstechnieken om het risico op COVID-19 te beperken.

Wat leert u tijdens de training?

Na voltooiing van deze cursus, zult u:

  • Weten hoe u voedselveiligheid en voedselhygiëne in horecazaken beheert
  • Begrijpen hoe u de naleving van alle wettelijke vereisten voor voedselveiligheid kunt garanderen
  • Weten hoe u een team van voedselverwerkers aanstuurt om te garanderen dat alle bereide voedingsmiddelen veilig zijn voor consumptie door klanten
  • Voedselveiligheidscontroles in het bedrijf kunnen implementeren, afhandelen en verbeteren
  • Weten hoe u ervoor kunt zorgen dat alle verantwoordelijkheden van managers met betrekking tot voedselveiligheid en voedselhygiëne worden nageleefd
  • Belangrijkste risicogebieden kennen met betrekking tot COVID-19 in de toeleveringsketen
  • De beoordelings- en beheerstechnieken begrijpen die nodig zijn om de risico's in verband met COVID-19 te beperken.

Voorkennis

Cursisten die deze training volgen, moeten:

  • Deel uitmaken van een managementteam dat werkt in een horecazaak
  • Zich bewust zijn van de mogelijke voedselveiligheidsrisico's in een cateringomgeving
  • Op de hoogte zijn van de huidige nationale richtlijnen en wettelijke vereisten met betrekking tot COVID-19

Informatie over de training

Duur: 3 dagen of 24 uur
Methodologie: face-to-face, VILT-training (Virtual Instructor-led)
Accreditatie: SGS

Certificering van de cursus

Cursisten die slagen voor het examen ontvangen een "Certificaat 'Geslaagd voor:'". Cursisten die niet geslaagd zijn voor het examen maar wel de volledige training hebben bijgewoond, ontvangen een "Certificaat van aanwezigheid".

Waarom kiezen voor SGS?

Als marktleider in professionele training kunnen we een beroep doen op een jarenlange internationale ervaring, zodat we effectieve leermethodes en ontwikkelingskansen kunnen bieden. Onze trainingen worden gegeven door deskundigen die u met raad en daad bijstaan.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw plaats te reserveren voor onze training voedselveiligheid en voedselhygiëne voor catering.