Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Voedselveiligheids- en voedselhygiënetraining van SGS – verwerf basiskennis van de voedselveiligheids- en hygiënevaardigheden die vereist zijn voor werk in de cateringsector.

Bijgewerkt met COVID-19 informatie en regelingen

Deze training biedt u de basiskennis en -vaardigheden met betrekking tot voedselveiligheid en voedselhygiëne die nodig zijn voor het werken in een horecazaak en om ervoor te zorgen dat het pand voldoet aan de voedselveiligheidsregels van het land waar het bedrijf is gevestigd.

Wat leert u tijdens de training?

Na voltooiing van deze cursus beschikt u over de volgende basiskennis:

  • Voedselveiligheids- en voedselhygiënevoorschriften
  • Het belang van persoonlijke hygiëne op de werkplek
  • Microbiologische, fysische en allergeenverontreiniging
  • Reinigen en effectief reinigen
  • Risico's in verband met COVID-19 en hoe u deze kunt minimaliseren

Voorkennis

Cursisten die deze training volgen, moeten werken of eerder hebben gewerkt in een horecazaak. Ze moeten basiskennis hebben van de juiste manieren om voedingsmiddelen te behandelen en op te slaan.

Informatie over de training

Duur: 1 dag of 8 uur
Methodologie: face-to-face, VILT-training (Virtual Instructor-led)
Accreditatie: SGS

Certificering van de cursus

Cursisten die slagen voor het examen ontvangen een "Certificaat 'Geslaagd voor:'". Cursisten die niet geslaagd zijn voor het examen maar wel de volledige training hebben bijgewoond, ontvangen een "Certificaat van aanwezigheid".

Waarom kiezen voor SGS?

Als marktleider in professionele training kunnen we een beroep doen op een jarenlange internationale ervaring, zodat we effectieve leermethodes en ontwikkelingskansen kunnen bieden. Onze trainingen worden gegeven door deskundigen die u met raad en daad bijstaan.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw plaats te reserveren voor onze basistraining voedselveiligheid en voedselhygiëne voor catering.