Contact

Waar bent u naar op zoek?

Voedselveiligheid en voedselhygiëne voor tussentijdse training voor Catering

Tussentijdse training voedselveiligheid en voedselhygiëne van SGS – verwerf de kennis en vaardigheden om het hoogste niveau van voedselhygiëne in een horecazaak te garanderen.

Tussentijdse training voedselveiligheid en voedselhygiëne van SGS – verwerf de kennis en vaardigheden om het hoogste niveau van voedselhygiëne in een horecazaak te garanderen.

Bijgewerkt met COVID-19 informatie en regelingen

Deze training biedt u de kennis en vaardigheden met betrekking tot voedselveiligheid en voedselhygiëne die nodig zijn om ervoor te zorgen dat een horecazaak het hoogste hygiëneniveau handhaaft en dat het pand voldoet aan de voedselveiligheidsregels van het land waar het bedrijf is gevestigd. Hierin komen onderwerpen aan bod zoals de toeleveringsketen, het ontwerp van de horecazaak en wettelijke verplichtingen voor levensmiddelenzaken en -verwerkers.

Wat leert u tijdens de training?

Na voltooiing van deze training, zult u kennis hebben van:

  • Voedselveiligheids- en voedselhygiënevoorschriften
  • De stappen in de catering-toeleveringsketen
  • Het belang van persoonlijke hygiëne op de werkplek
  • Reiniging, afval- en ongediertebestrijding
  • Het optimale ontwerp, de optimale indeling en de optimale constructie van een horecazaak om het hoogste niveau voedselveiligheid en voedselhygiëne te garanderen
  • Wettelijke verplichtingen voor levensmiddelenzaken en voedselverwerkers
  • Belangrijkste risicogebieden met betrekking tot COVID-19 in de toeleveringsketen
  • Beoordelings- en controlemaatregelen die nodig zijn om de risico's in verband met COVID-19 te beperken

Voorkennis

Van cursisten die deze training volgen wordt de volgende voorkennis verwacht:

  • Basiskennis van voedselveiligheidscontroles en voedselhygiënevereisten
  • Inzicht in gevaren die aanwezig kunnen zijn in de cateringsector
  • Bekendheid met de huidige nationale richtlijnen en wettelijke vereisten met betrekking tot COVID-19

Het wordt aanbevolen dat cursisten eerder onze basistraining voedselveiligheid en voedselhygiëne voor catering hebben bijgewoond.

Informatie over de training

Duur: 1 dag of 8 uur
Methodologie: face-to-face, VILT-training (Virtual Instructor-led)
Accreditatie: SGS

Certificering van de cursus

Cursisten die slagen voor het examen ontvangen een "Certificaat 'Geslaagd voor:'". Cursisten die niet geslaagd zijn voor het examen maar wel de volledige training hebben bijgewoond, ontvangen een "Certificaat van aanwezigheid".

Waarom kiezen voor SGS?

Als marktleider in professionele training kunnen we een beroep doen op een jarenlange internationale ervaring, zodat we effectieve leermethodes en ontwikkelingskansen kunnen bieden. Onze trainingen worden gegeven door deskundigen die u met raad en daad bijstaan.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw plaats te reserveren voor onze training voedselveiligheid en voedselhygiëne voor catering.

Verwante diensten

Andere diensten

  • SGS Belgium NV

SGS House - Noorderlaan 87, (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750),

, 2030,

Antwerp, België