Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Deze training is ontwikkeld om u te helpen de vereisten van de Food Safety Management-norm (FSM) FSSC 22000 te begrijpen.

De Stichting voor Voedselveiligheidscertificering, ondersteund door de Confederatie van de Europese voedingsmiddelenindustrie (CIAA), is nu verantwoordelijk voor dit nieuwe certificatieschema. De certificatie is nu gebenchmarked en erkend door de Global Food Safety Initiative (GFSI).

Door de globalisatie van voedingsmiddelenproductie en -inkoop worden voedselketens steeds langer en complexer. Hierdoor ontstaat er een verhoogd risico op voedselveiligheidsincidenten. Deze training is relevant voor u als u betrokken bent bij de FSM van voedingsmiddelenfabrikanten die dierlijke producten, bederfelijke plantaardige producten, producten met een lange houdbaarheid en (andere) voedselingrediënten zoals toevoegingsmiddelen, vitaminen of bio-culturen verwerken of produceren.

Deze training geeft u een overzicht van het doel en de eisen van FSSC 22000 en ISO/TS 22002-1 en hoe toepassing van deze normen tot betere bedrijfsmethoden kan leiden. Na voltooiing van deze training bent u in staat uit te leggen waartoe een Food Safety Management System (FSMS) dient. Ook kunt u het doel, de eisen en het certificeringsproces toelichten en duidelijk maken hoe deze norm tot de voortdurende verbetering van het FSMS kan bijdragen.

De training omvat zowel lezingen als praktische oefeningen.

Neem vandaag nog contact op met SGS voor meer informatie over SGS FSSC 22000 awareness-training.