Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Deze training geeft een overzicht van het doel en de vereisten van een HACCP-certificeringsplan (Hazard Analysis and Critical Control Points) en behandelt verder de Codex Alimentarius Commission Good Manufacturing Practices en de voorbereidende stappen voor de invoering van volledige HACCP-systemen.

We bieden u workshops in procedureschrijven en een overzicht van GMP-audits.

HACCP-conformiteit en certificering houden een organisatie scherp wat betreft de risico's die de voedselveiligheid en -hygiëne bedreigen. Zo kan een organisatie zich haar toewijding aantonen wat betreft de veilige productie van en de handel in veilige voeding en heeft zij niets te vrezen van mogelijke inspecties door regelgevende instanties of belanghebbenden.

De training is een inleiding voor iedereen die bij de ontwikkeling, invoering en het beheer van een HACCP- of GMP-certificeringsprocedure betrokken is. Als van plan bent om nog andere HACCP-trainingen te gaan volgen, bijvoorbeeld in interne audits en de LEAD Auditor Training, dan is deze cursus een goede manier om de basis te leggen voor het ontwikkelen van verdere auditing-vaardigheden.

De training omvat zowel lezingen als praktische oefeningen.

Neem vandaag nog contact op met SGS om meer over HACCP Awareness Traing te weten te komen.