Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

ISO 22000 Interne auditortraining voor voedselveiligheidsbeheersystemen (FSMS) van SGS - ontwikkel de vaardigheden voor het samenstellen en uitvoeren van een interne audit.

De deelnemers wordt de kennis en de vaardigheden bijgebracht die nodig zijn voor het uitvoeren van interne audits op voedselveiligheidssystemen en om een bijdrage te leveren aan de voortdurende verbetering van deze systemen. Deelnemers aan deze cursus worden verondersteld kennis te hebben van FSMS en van ISO 22000:2005. Deze achtergrondkennis kan worden opgedaan in de bewustmakingstraining Voedselveiligheidsbeheersystemen.

Na voltooiing van deze cursus kunnen de deelnemers:

  • Omschrijven wat de verantwoordelijkheden van een interne auditor zijn en welke rol een interne audit vervult bij het onderhouden en verbeteren van beheersystemen.
  • De strekking en structuur van ISO 22000:2005 beschrijven onder verwijzing naar processen in de voedselketen en het model van een op risicoanalyse gebaseerd FSMS
  • Plannen, verrichten en rapporteren van een interne audit als onderdeel van een FSMS volgens ISO 19011

De training omvat presentaties, workshops en rollenspeloefeningen.

Waarom kiezen voor de training ISO 22000 interne auditor van SGS?

Onze trainingen worden gegeven door ervaren experts en trainers op het gebied van kwaliteitsbeheersystemen. Uw kennis en vaardigheden worden ontwikkeld via een interactieve en praktische leermethode.

Neem vandaag nog contact op met SGS voor meer informatie over onze ISO 22000 Interne auditortraining.