Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Bosbouw- en houttraining van SGS – verwerf een grondig begrip van de vereisten van de chain-of-custody-norm van het Forest Stewardship Council (FSC).

Onze bosbouw- en houttraining verschaft u een grondig begrip van de vereisten van de chain-of-custody-norm van het Forest Stewardship Council® (FSC®). Onze bosbouw- en houttraining biedt voor de cursisten interessante carrièremogelijkheden, terwijl uw organisatie met de opgedane vaardigheden haar voordeel kan doen in de vorm van efficiëntieverbetering, risicobeperking en een sterkere concurrentiepositie.

Waarom zou u kiezen voor de bosbouw- en houttraining van SGS?

Als wereldleider op het gebied van bosbouw- en houttrainingen bieden we u ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten uw trainingsbudget optimaal te benutten. Met onze unieke mix van educatieve ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Wilt u meer weten over onze trainingen op het gebied van bosbouw en hout, lees dan verder of neem nu contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.