Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training van SGS over de Europese verordening voor hout en houtproducten - voor inzicht in uw rol en verantwoordelijkheden als u voor de eerste keer hout op de Europese markt brengt.

Verordening 995/2010 van de Europese Unie stelt de verplichtingen voor marktdeelnemers die voor de eerste keer hout en houtproducten op de markt brengen. Marktdeelnemers dienen voor maart 2013, wanneer de verordening van kracht gaat, een effectief Due Diligence-systeem te hebben.

Waarom kiezen voor een training over Europese regels voor hout en houtproducten van SGS?

Deze cursus biedt deelnemers inzicht in de Europese verordening op het gebied van hout en houtproducten. De artikelen in de verordening die betrekking hebben op het volgende worden besproken:

  • Marktdeelnemers (de organisaties of personen die verantwoordelijk zijn voor het op de Europese markt brengen van hout)
  • Vereisten aan Due Diligence-systeem (inclusief methoden voor het verzamelen van informatie, het uitvoeren van risicobeoordelingen en het verkleinen van risico's )
  • De rol van de chain of custody en controleprogramma's van derden

Deze eendaagse cursus is ontwikkeld om marktdeelnemers de vereisten te laten analyseren van artikel 4 (verplichtingen van de marktdeelnemers) en artikel 6 (Due Diligence-systemen) en andere ondersteunende artikelen van de Europese verordening voor het op de markt brengen van hout en houtproducten.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de training over de Europese verordening voor het op de markt brengen van hout en houtproducten.