Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Ontdek hoe u kunt voldoen aan de vereisten van de Amerikaanse Food Safety Modernization Act met FSMA-training van SGS.

De FSMA, de meest ingrijpende hervorming van de Amerikaanse wetgeving inzake voedselveiligheid in 70 jaar, reguleert voedingsmiddelen in de hele supply chain. De FSMA legt nieuwe eisen op aan Amerikaanse en niet-Amerikaanse voedselproducenten, -faciliteiten en -importeurs door de focus op voedselveiligheid te verschuiven van het reageren op contaminaties naar het voorkomen ervan. Ze moeten de nieuwe eisen naleven om hun producten op de Amerikaanse markt te mogen verkopen en distribueren.

We hebben een nieuw en uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld om u en uw medewerkers te helpen de complexe nieuwe voedselveiligheidsregels te begrijpen en toe te passen. Om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van uw organisatie bieden we cursussen aan over de FSMA-regels die van toepassing zijn op:

  • Producenten en leveranciers van voedingsmiddelen
  • Importeurs van voedingsmiddelen
  • Producenten en leveranciers van voeding voor huisdieren en vee
  • Telers van landbouwproducten

Een brede waaier aan FSMA-opleidingen

Onze FSMA-opleidingen omvatten het volgende:

Waarom kiezen voor de FSMA-training van SGS?

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering – we hebben een uitgebreide kennis over de internationale voedselveiligheidsregels. Wij hebben een jarenlange ervaring met het aanbieden van professionele trainingen, met cursussen die worden gegeven door deskundigen in hun vakgebied.

Contacteer ons vandaag voor meer informatie over onze FSMA-training.