Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Ontwikkeling en implementatie van preventieve FSMA-controles voor voeding bestemd voor menselijke consumptie-training van SGS – verkrijg inzicht in de praktische uitvoering van de FSMA-regeling inzake preventieve controles voor voeding bestemd voor menselijke consumptie.

In het kader van de preventieve FSMA-controles op voeding bestemd voor menselijke consumptie (PC Human Food rule) moeten voedselfaciliteiten beschikken over een voedselveiligheidsplan dat een risicoanalyse en risicogebaseerde preventieve controles bevat. In onze cursus leert u hoe u de FSMA-regels kunt implementeren.

Waarom kiezen voor de training van SGS over de implementatie van preventieve FSMA-controles?

Deze cursus laat u zien hoe u aan de FSMA-eisen kunt voldoen door risicoanalyses uit te voeren, preventieve controles te identificeren en te beheren en documentatie te ontwikkelen. De cursus bespreekt de praktische implementatie van de PC Human Food rule, met inbegrip van GMP’s (deel B), risicoanalyse, preventieve controles en voedselveiligheidsplannen. Er wordt gebruik gemaakt van casestudies en praktijkvoorbeelden.

De cursus is gericht op personen die advies zoeken over de praktische implementatie van de FSMA PC Human Food rule.

Voorwaarden

Het wordt aanbevolen dat studenten die deze cursus volgen voorkennis hebben van GMP’s, HACCP of ervaring hebben met voedselveiligheidssystemen.

Cursusgegevens

  • Tijdsduur: 2,5 dagen
  • Accreditatie: SGS
  • Cursusvorm: face-to-face, virtuele (online) training geleid door een docent

Na voltooiing van deze cursus ontvangt u een SGS-certificaat.

Erkende voedselveiligheidstraining van een toonaangevende cursusaanbieder

Als leider op het gebied van professionele trainingen kunnen we bouwen op jarenlange kennis en ervaring. Onze trainingen worden gegeven door deskundigen die u met raad en daad bijstaan.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze training voor de ontwikkeling en implementatie van preventieve FSMA-controles voor voeding bestemd voor menselijke consumptie.