De FSMA-regels inzake preventieve controles schrijven voor dat voedselfaciliteiten allergeen kruiscontact onder controle moeten houden en ervoor moeten zorgen dat allergenen correct worden vermeld op de labels van verpakte voedselproducten. Deze cursus laat u zien hoe u kunt voldoen aan de algemene eisen van de FDA voor voedsellabeling en hoe u de eisen van de FSMA op het vlak van allergeenlabeling kunt naleven.
Waarom kiezen voor een training van SGS om de US FDA labelingvereisten voor voeding en allergenen te leren kennen?
Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Labelingvoorschriften voor voedingsmiddelen
- Basisbegrippen rond voedsellabeling
- Onderdelen van voedsellabeling
- Voorwaardelijk vereiste labeling
- Speciale labelingvereisten
Na voltooiing van deze cursus kunnen deelnemers:
- De FDA-eisen voor voedsellabeling begrijpen voor verschillende categorieën voedingsmiddelen
- Eisen op het vlak van allergeenlabeling implementeren
- Onderdelen van voedsellabels categoriseren
- De elementen van voorwaardelijk vereiste labeling begrijpen
- Speciale labelingvoorschriften voor bepaalde categorieën van voedingsmiddelen identificeren
Na voltooiing van deze cursus ontvangt u een certificaat.
Cursusgegevens
- Tijdsduur: 2 uur
- Accreditatie: SGS
- Opleidingsmogelijkheden: eLearning
Erkende voedselveiligheidstraining van een toonaangevende cursusaanbieder
Als leider op het gebied van professionele trainingen kunnen we bouwen op jarenlange kennis en ervaring. Onze trainingen worden gegeven door deskundigen die u met raad en daad bijstaan.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze training over het begrijpen van de US FDA-labelingvereisten voor voeding en allergenen.
SGS House - Noorderlaan 87, (RPR Antwerpen BTW BE 0404.882.750),
, 2030,
Antwerp, België