Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Functionele-veiligheidstrainingen voor de auto-industrie van SGS - toepassing van ISO 26262 aan de hand van voorbeelden uit de praktijk

Beperk uw risico's en verbeter tegelijkertijd kwaliteit en veiligheid. Wij bieden momenteel acht afzonderlijk te boeken trainingsmodules in functionele veiligheid voor de auto-industrie.

Werknemers in de auto-industrie zonder ervaring met functionele veiligheid dienen eerst module K1 te volgen. Deze module verschaft cursisten een beter begrip van de onderlinge samenhang tussen de verschillende normen en de noodzakelijke basiskennis voor deelname aan andere trainingsmodules.

In de modules K3 tot K6 leren de deelnemers aan de hand van voorbeelden uit de praktijk omgaan met realistische scenario's. Na elke trainingssessie kunnen alle cursisten de scenario's met alle bijzonderheden downloaden.

Daarnaast verzorgen we een functioneel-veiligheidsprogramma voor experts op dit gebied. Via ons als geaccrediteerde dienstverlener kunt u in het bezit komen van het diploma Automotive Functional Safety Professional (AFSP) of Automotive Functional Safety Expert (AFSE).

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen in functionele veiligheid voor de auto-industrie.

SGS academy: Transforming people and businesses

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.