Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Functionele veiligheidsopleiding van SGS conform ISO 26262 voor de auto-industrie – de vaardigheden en kennis die benodigd zijn om de norm ISO 26262 in heel uw organisatie te implementeren.

ISO 26262 definieert de vereisten voor functionele veiligheid in de automobielsector. Het effectief implementeren van deze norm kan echter lastig zijn. Daarom moet u ervan op aan kunnen dat uw personeel de juiste opleiding volgt. Wij zijn een toegewezen instantie voor functionele veiligheid en onze functionele autoveiligheidstraining volgens ISO 26262 stelt u en uw medewerkers in staat om alles aan de weet te komen over wettelijke aansprakelijkheden, veiligheidsprocessen en de manier waarop u voldoet aan de eisen van ISO 26262.

Waarom u de functionele autoveiligheidstraining ISO 26262 van SGS kiest?

Wij bieden u een goed inzicht in:

  • ISO 26262-eisen
  • De uitdagingen die functionele veiligheid stelt aan de auto-ontwikkeling
  • De formele veiligheidszorgprocessen en de aanbevolen ondersteunende processen
  • Risicoanalyse en het concept van de functionele veiligheid
  • Concept van technische veiligheid en systeemontwerp
  • Veiligheidsgerichte hardware- en softwareontwikkeling
  • Een methodische benadering van de veiligheidsanalyse

Vertrouwde functionele autoveiligheidstraining conform ISO 26262 van een toonaangevende aanbieder

Als toonaangevende aanbieder van cursussen voor de autobranche bezitten we een ongeëvenaarde deskundigheid wat betreft functionele autoveiligheidstrainingen volgens ISO 26262. Ons trainingsaanbod weerspiegelt alle huidige ontwikkelingen op het gebied van functionele veiligheid en ons team van deskundigen bestaat onder meer uit leden van de Duitse normalisatiecommissie voor de ontwikkeling van ISO 26262.

We bieden een reeks verschillende trainingsoplossingen aan, waaronder publieke trainingen en bedrijfsinterne trainingen met speciaal aangepaste modules We bieden voor uw medewerkers tevens opleidingen tot Automotive Functional Safety Professional (AFSP) en Automotive Functional Safety Expert (AFSE).

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze ISO 26262 functionele veiligheidstraining voor de automobielsector en persoonlijke kwalificaties, of over onze SC-AFSP-training voor de halfgeleiderindustrie.