Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Trainingscursussen over chemische stoffen van SGS, verzamel de kennis en vaardigheden vereist voor de chemie-industrie.

Om op de hoogte te blijven van de laatste industrienormen en vaardigheden, moeten uw mensen toegang hebben tot doeltreffende training over chemische stoffen. Onze trainingscursussen over chemische stoffen bieden de kennis en vaardigheden vereist voor de chemie-industrie. Voor cursisten bieden onze trainingen interessante vaardigheden voor carrièremogelijkheden, terwijl uw organisatie met de opgedane vaardigheden haar voordeel kan doen in de vorm van efficiencyverbetering, risicobeperking en een sterkere concurrentiepositie.

Waarom voor de cursussen over chemische stoffen van SGS kiezen?

Als wereldleider op het gebied van trainingen in chemische stoffen bieden we ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten. Ongeacht of u training nodig hebt over chemische stoffen voor personen of voor uw volledige personeel, onze gemengde leerervaringen en versnelde leertechnieken helpen u uw trainingsdoelstellingen te bereiken en het onderste uit de kan te halen voor uw budget.

Wilt u meer weten over onze trainingen op het gebied van chemische stoffen, lees dan verder of neem nu contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.