Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Trainingscursussen voor consumentenproducten van SGS - blijft op de hoogte van de nieuwste denkbeelden, richtlijnen en normen in de industrie.

Om uw concurrenten in de consumentenproductenindustrie voor te blijven moeten uw mensen in de nieuwste ontwikkelingen worden getraind. Onze cursussen voor deze industrie geven u een degelijk inzicht in de basiseisen en de nieuwste regels en normen voor de consumentenproductenindustrie. Onze cursussen bieden de deelnemers interessante carrièremogelijkheden, terwijl uw organisatie met de opgedane vaardigheden haar voordeel kan doen in de vorm van efficiëntieverbetering, risicobeperking en een sterkere concurrentiepositie.

Waarom zou u de consumentenproductencursussen van SGS kiezen?

Als wereldleider op het gebied van trainingen bieden we u ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten om het beste rendement uit uw trainingsbudget te halen. Met onze unieke mix van educatieve ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Wilt u meer weten over onze consumentenproductencursussen, lees dan verder of neem nu contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.