Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Persoonlijke en huishoudelijke verzorgingstrainingen van SGS – verwerf de vaardigheden en gedetailleerde kennis die u nodig heeft om alle kwaliteits- en veiligheidsvereisten voor de persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsindustrieën te beheren.

Op de hoogte blijven van de meest recente veranderingen op het gebied van persoonlijke en huishoudelijke verzorging kan veel tijd in beslag nemen. Onze deskundigen houden alle nieuwe veranderingen en aanpassingen in de internationale normen en regels voor persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsproducten bij. Daarom kunnen wij u een reeks cursussen op het gebied van persoonlijke en huishoudelijke verzorging aanbieden waarmee u kunt begrijpen welke invloed recente veranderingen op uw producten en nalevingsvereisten hebben.

Onze cursussen richten zich op verschillende onderwerpen, zoals:

  • Cosmetische veiligheidsverslagen en toxicologische risicobeoordelingen voor de Europese en Amerikaanse markt.
  • Good Manufacturing Practice (GMP) 
  • BRC-audits en awareness-, implementatie- en auditingvaardigheidstraining.

Elke cursus verschaft u de meest recente informatie over huidige en toekomstige wetgevingen waar u vanaf moet weten, zoals:

  • EU Cosmeticarichtlijn 76/768/EEG
  • REACH
  • CLP-regelgeving met betrekking tot classificatie, etikettering en verpakking
  • California Prop 65

Waarom zou u kiezen voor persoonlijke en huishoudelijke verzorgingstraining van SGS?

Als wereldleider op het gebied van trainingscursussen betreffende persoonlijke en huishoudelijke verzorging bieden wij u ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten om u te helpen uw trainingsbudget optimaal te benutten Ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde docenten garandeert dat u de vaardigheden en de gedetailleerde kennis verwerft die u nodig heeft om alle kwaliteits- en veiligheidsvereisten voor de persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsindustrieën te beheren.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze trainingscursussen voor persoonlijke en huishoudelijke verzorging en hoe u en uw bedrijf hiervan kunnen profiteren.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.