Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Trainingscursussen van SGS over duurzame goederen – inzicht hebben in de kwaliteits- en veiligheidskwesties, en de internationale normen en reguleringen die van toepassing zijn op uw producten.

Inzicht hebben in de normen en reguleringen die van toepassing zijn op duurzame goederen, is een bereik dat informatief en deskundig advies vereist. Onze training over duurzame goederen biedt u een volledig aanbod van trainingsprogramma's over veiligheid en kwaliteit zodat u een inzicht hebt in hoe recente veranderingen aan de normen en reguleringen van invloed zijn op uw producten en hoe u voorbereid kunt zijn om deze na te leven.

Onze cursussen omvatten uiteenlopende duurzame goederen zoals kookgerei, kaarsen, meubilair, sanitair, doe-het-zelfartikelen, hardware en kantoorbenodigdheden. We kunnen u helpen om een diepgaande kennis te verwerven over productveiligheid en -prestatie en over de regulerende vereisten en de vereisten waaraan moet worden voldaan voor elk producttype.

We hebben het over de huidige en de toekomstige wetgeving, waaronder REACH, CPSIA, CARB en Prop 65, naast specifieke wetgeving over de industrie. We kunnen het hebben over belangrijke normen, zoals de Chain-of-Custody van de FSC en de BRC Global Standard for Consumer Products.

Waarom kiezen voor een training over duurzame goederen van SGS?

Als wereldleider op het gebied van trainingscursussen betreffende duurzame goederen bieden wij u een ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten om uw trainingsbudget optimaal te benutten. Met onze unieke mix van educatieve ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze trainingscursussen voor duurzame goederen en hoe u en uw bedrijf hiervan kunnen profiteren.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.