Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Deze training geeft u de vaardigheden en de kennis die nodig zijn om een audit uit te voeren op de eisen van de wereldwijde norm en om de planning, implementatie en follow-up te doen voor interne audits. U zal leren om het ontwerp, de implementatie en verbeteringen aan de BRC-eisen te beoordelen. De eisen geven richtlijnen voor de productie en de verkoop van veilige en legale consumentenproducten van constante kwaliteit. De producten kunnen voorzien zijn van een etiket met de naam van de winkelketen (privé-etiket), een merknaam of een merkloos etiket.

Na voltooiing van deze cursus weet u alles van:

  • De doelstellingen en de vereisten van de mondiale BRC-normen en het audit- en certificeringsproces.
  • De vaardigheden en de kennis die nodig zijn om bedrijfinterne audits uit te voeren

De training is bedoeld voor kwaliteits- en technische managers, personeel verantwoordelijk voor interne auditprogramma's en voor personeel dat verantwoordelijk is voor interne audits volgens de BRC-norm.

De training wordt gegeven in de vorm van workshop-discussies, praktische activiteiten en presentaties. Van deelnemers wordt verwacht dat zij een daadwerkelijke audit uitvoeren (case study) waarbij zij gebruik maken van de vaardigheden en technieken die ze hebben opgedaan tijdens de training. Deelnemers ontvangen feedback over hun presteren tijdens de casestudy en hoe ze hun auditingtechniek kunnen verbeteren.

Neem vandaag contact met ons op voor informatie over hoe een training tot interne auditor van SGS British Retail Consortium (BRC) uw auditing techiek kan verbeteren.