Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Kom meer te weten over de FSC™ Chain of Custody (CoC)-standaard en -certificering, en hoe u die kunt toepassen op uw organisatie met onze opleidingscursus over basissystemen.

De training geeft u een inleiding op de FSC CoC-standaard en helpt deelnemers de oorsprong van houtproducten te bepalen en te bewijzen dat deze producten afkomstig zijn van gecertificeerde bossen of andere goedgekeurde bronnen.

Cursusdoelstellingen basissystemen voor FSC Chain of Custody

De training is gebaseerd op de FSC-standaard voor Chain of Custody-certificering STD-40-004 V3-0 (de FSC CoC-standaard) en na voltooiing hebben de deelnemers een goed inzicht in de:

 • CoC-systemen en normatieve documenten 
 • FSC CoC-standaard:
  • Toepassingsgebied en algemene informatie
  • Deel I: Universele eisen
  • Deel II: Controle van CoC-claims
  • Deel III: Aanvullende eisen
  • Deel IV: Geschiktheidscriteria

100% aanwezigheid is vereist om deze cursus af te ronden en het vereiste kennisniveau over de FSC Chain of Custody-standaards en normatieve documenten te bereiken. Nadat de studenten deze ééndaagse cursus met succes hebben voltooid, krijgen ze een deelnamecertificaat.

Waarom kiezen voor de FSC Chain of Custody-training van SGS?

Als marktleider in professionele training hebben we grote internationale ervaring en bieden effectieve leermethodes en ontwikkelingskansen. We maken het verschil voor individuen, teams en bedrijven door talent te koesteren en continu de organisatorische vooruitgang te stimuleren. Onze specialisten werken samen met de deelnemers, identificeren hun verbeterplannen en ondersteunen hen met raad en daad.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingscursussen inzake bosproducten.