Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Deze training biedt u een overzicht van de strekking en eisen van OHSAS 18001 voor gezondheid en veiligheid op het werk.

Deze training geeft u een overzicht van het doel en de eisen van OHSAS 18001 en hoe deze norm tot betere bedrijfsmethoden kan leiden. Als u klaar bent met deze training kunt u een beschrijving geven van het doel van systemen voor het beheer van de gezondheid en veiligheid op het werk (OH&SMS - arbo) U zult verder in staat zijn om het doel, de eisen en de redenen voor OHSAS 18001:2007 uit te leggen evenals het daarmee verband houdende wettelijke kader en hoe de norm helpt om het systeem voor de beheer van de gezondheid en veiligheid op het werk doorlopend te verbeteren.

De cursus is een introductie voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen, uitvoeren en managen van veiligheidsbeheersysteem dat gebaseerd is op OHSA 18001. Als u van plan bent om nog andere OHSAS-trainingen te gaan volgen, bijvoorbeeld in interne auditing en de Lead Auditor Training, dan doet u op deze cursus de kennis van OHSAS 18001 op voor het ontwikkelen van verdere auditing-vaardigheden.

De cursus bestaat uit presentaties en workshopoefeningen

Neem nu contact op met SGS voor meer informatie over onze OHSAS 18001 Awareness Training.