Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met onvoorspelbare schommelingen in energieprijzen en de steeds strenger wordende energie-efficiëntieregulering is het van cruciaal belang hoe u uw energiebronnen beheert.

Een goed energiebeheer kan u helpen uw operationele en productiekosten te verminderen en uw milieueffecten, zoals de uitstoot van broeikasgassen, onder controle te houden. SGS helpt u uw energie-activiteiten te beheren door verschillende energiebeheer-audits en certificerings- en trainingsoplossingen aan te bieden. Met behulp van ons wereldwijde netwerk bieden wij oplossingen die tegemoetkomen aan de behoeften van een breed scala aan industrieën.

Op de trainingen in energiebeheer van SGS leert u alles over de eisen van de op dit gebied relevante normen (zoals ISO 50001) en doet u de professionele auditing- en managementvaardigheden op die voor de invoering hiervan nodig zijn.

Bel ons deskundigenteam vandaag voor meer informatie.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.