Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De Auditor Conversion Management Training van SGS is bedoeld om ervaren lead auditors de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de conformiteit en effectieve invoering van een energiebeheersysteem te kunnen beoordelen en daarvan verslag te kunnen uitbrengen.

Deze driedaagse cursus biedt bestaande energiebeheerprofessionals de gelegenheid hun vaardigheden aan te scherpen in een interactieve, stimulerende omgeving. Dit programma is bedoeld om hun vaardigheden te verruimen en grondig vertrouwd te raken met de eisen en auditcriteria van ISO 50001. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die reeds een cursus tot lead auditor heeft voltooid.

Deelnemers die de de Auditor Conversion Training voor energiebeheersystemen hebben voltooid, kunnen:

  • de doelstelling van een energiebeheersysteem beschrijven
  • De principes, processen en technieken uitleggen die worden toegepast voor het beoordelen en beheren van risico, inclusief het belang hiervan voor EMS-auditors
  • Doel, inhoud en onderlinge relatie uitleggen van ISO 50001 en het wettelijke kader dat voor EnMS van belang is
  • Optreden als auditor bij de planning, uitvoering, rapportage en follow-up van een audit in overeenstemming met ISO 19011 en door interpretatie van de vereisten van ISO 50001

Waarom SGS kiezen voor uw Auditor Conversion Training?

Al onze trainers zijn deskundig op hun vakgebied en worden speciaal geselecteerd omdat zij over actieve, praktische ervaring in hun deskundige bereik beschikken – vaak verkregen binnen SGS.

Als wereldleider in trainingsdiensten bieden wij u ongeëvenaarde ervaring, hulpmiddelen en gekwalificeerd/gecertificeerd instructiepersoneel dat de training levert die u nodig hebt. Onze ervaring met trainingen en versnelde leertechnieken helpt u uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe trainingen van SGS uw onderneming kunnen ondersteunen.