Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Olie- en gastrainingen van SGS - deskundige en praktische scholingsoplossingen op maat voor de olie- en gasindustrie

Onze olie- en gastrainingen bieden u praktische scholing op maat in een reeks onderwerpen, zoals petroleummeting voor overdracht, verliezenbeheersing en risicobeheer. Om de toegang tot onze trainingen zo eenvoudig mogelijk te maken bieden we SGS Distance, onze afstandscursus via de computer. Met SGS Distance hebt u overal waar een internetverbinding is toegang tot onze trainingen waardoor de gebruiker in zijn/haar eigen tempo kan werken, waar en wanneer het uitkomt.

We bieden tevens open groepstraining met dezelfde effectieve inhoud als SGS Distance, waarbij de deelnemer echter in staat wordt gesteld om collega's uit hun bedrijfstak te leren kennen en met hen samen te leren. Zowel de groeps- als de afstandstrainingen bieden de cursisten de mogelijkheid om professionele vaardigheden op te doen voor het bevorderen van hun carrièremogelijkheden, terwijl uw organisatie met de opgedane vaardigheden haar voordeel kan doen in de vorm van efficiencyverbetering, risicobeperking en een sterkere concurrentiepositie.

Waarom kiezen voor olie- en gascursussen van SGS?

Als wereldleider op het gebied van olie- en gastrainingen bieden we u ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten om het onderste uit de kan van uw trainingsbudget te halen. Met onze unieke mix van educatieve ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Wilt u meer weten over onze trainingen op het gebied van olie en gas, lees dan verder of neem nu contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.