Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De SGS-training Leiderschap & Management – een uitgebreide reeks oplossingen waarmee u, uw medewerkers en uw organisatie de benodigde competenties en kennis in handen krijgen voor effectief leiderschap en management.

Wanneer het gaat om het succesvol aansturen van uw bedrijf, zijn effectief leiderschap en management van cruciaal belang. In dit kader bieden we een rijk scala aan cursussen op het gebied van leiderschap en management waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn – oftewel, van de ontwikkeling van leiderschap en management, tot projectbeheer en soft skills.

Voor nadere informatie over onze leiderschaps- en managementcursussen neemt u vandaag nog contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.