Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Leer de eisen van ISO 50001:2018 begrijpen, de bijgewerkte ISO-standaard voor energiebeheersystemen, met deze inleidingscursus van SGS.

ISO 50001:2018 legt de eisen vast voor het invoeren, implementeren, onderhouden en verbeteren van een energiebeheersysteem (EnMS). Met deze cursus krijgt u een algemeen overzicht en een beter begrip van de eisen in ISO 50001:2018.

Waarom kiezen voor de ISO 50001:2018-inleidingscursus van SGS?

Na deze cursus kunt u:

  • Een systematische aanpak volgen om processen op te stellen die de energieprestaties en energie-efficiëntie verbeteren
  • Het Plan-Do-Check-Act (PDCA)-model en risicogericht denken integreren in beheersystemen zodat u de risico’s kunt aanpakken en kansen optimaal kunt benutten
  • Een cultuur creëren waarin medewerkers worden aangemoedigd een actieve rol te spelen bij het besparen van energie en het verbeteren van het energieverbruik

Certificering van de cursus

Deelnemers die de volledige cursus hebben gevolgd, ontvangen een ‘Aanwezigheidscertificaat’ van SGS. Deelnemer die de eLearning-cursus volgen, moeten de hele cursus voltooien en 80% of meer behalen op de finale test. Deelnemers die de cursus met succes voltooien, zullen een ‘Deelnamecertificaat’ kunnen downloaden.

Voorkennis

Er is voor deze training geen voorkennis vereist. Het is wel aan te raden dat deelnemers kennis hebben van Annex SL.

Cursusgegevens

Duur: 1 dag of 45 minuten
Cursusvorm: face-to-face of eLearning
Accreditatie: SGS

De vertrouwde ISO 50001:2018 Inleidingscursus van een wereldleider op het gebied van bedrijfstrainingen

Als wereldleider in professionele trainingen bieden we een ongeëvenaarde ervaring en een wereldomspannend netwerk van gekwalificeerde professionals die alles weten over de nieuwste praktijken. SGS Academy is aanwezig in meer dan 45 landen en leidt wereldwijd meer dan 200.000 professionals op.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze ISO 50001:2018-inleidingscursus.