Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Bijlage SL begrijpen als kader voor ISO-beheersystemen met de Bijlage SL Module 1 Overgangstraining voor auditors van SGS.

In bijlage L wordt beschreven hoe normen voor ISO-beheersystemen moeten worden opgesteld. Daarom moeten auditors vertrouwd zijn met het nieuwe kader. Aan de hand van onze Bijlage SL Module 1 Overgangstraining voor auditors krijgt u inzicht in de wijzigingen aan de normen van het beheersysteem die voortvloeien uit de goedkeuring van Bijlage SL.

Wat leert u tijdens de training?

Deelnemers die deze cursus hebben voltooid, zullen:

  • Bijlage SL kennen en begrijpen als kader voor ISO-beheersystemen, indien van toepassing
  • Inzichten verwerven in de wijzigingen aan de normen voor beheersystemen die voortvloeien uit de goedkeuring van Bijlage SL

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen voorkennis vereist.

Inhoud van de cursus

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Overzicht Bijlage SL en context van de organisatie
  • Leiderschap en planning
  • Ondersteuning, werking, prestatiebeoordeling en verbetering

Informatie over de cursus

Duur: 1 dag
Cursusvorm: face-to-face
Accreditatie: CQI/IRCA

Certificering van de cursus

Deze cursus werd gecertificeerd door het Chartered Quality Institute (CQI) en de International Register of Certificated Auditors (IRCA) – CQI/IRCA-cursusnummer: A17902.

De vertrouwde Bijlage SL Module 1 Overgangstraining voor auditors van een wereldleider op het gebied van bedrijfstrainingen

Als wereldleider in professionele trainingen bieden we een ongeëvenaarde ervaring en een wereldomspannend netwerk van gekwalificeerde professionals die alles weten over de nieuwste praktijken. Onze trainingen worden gegeven door deskundigen die u met raad en daad bijstaan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze Bijlage SL Module 1 Overgangstraining voor auditors of om een plaats te boeken.