Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Leer hoe u een set van procedures implementeert met behulp van een geïntegreerd beheersysteem (IMS) volgens het regelgevingskader.

Deze inleidingscursus maakt u vertrouwd met de vereisten van de normen ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018. U verwerft een beter inzicht in de verschillende beheersystemen die deel uitmaken van deze normen en u zal ze met meer vertrouwen en op een doeltreffende manier kunnen implementeren in uw organisatie.

Wat leert u tijdens de training?

Deelnemers die deze cursus hebben voltooid, kunnen:

  • Een algemene set met procedures invoeren met behulp van een geïntegreerd beheersysteem
  • De eisen van een kwaliteitsbeheersysteem (QMS), een milieubeheersysteem (EMS) en een beheersysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk (OH&S) begrijpen aan de hand van het ISO-kader en de Plan-Do-Check-Act (PDCA)-cyclus
  • De juiste IMS-methode gebruiken om de normen in een organisatie te integreren

Doelgroep

Iedereen die kennis nodig heeft over de integratie van kwaliteits-, milieu- en gezondheids- & veiligheidsbeheersystemen.

Informatie over de cursus

Duur: 45 min.
Cursusvorm: eLearning
Accreditatie: SGS

Certificering

Deelnemers moeten de hele cursus volgen en 70% of meer behalen op de finale test. Deelnemers die de cursus met succes voltooien, zullen een ‘Deelnamecertificaat’ kunnen downloaden.

Waarom kiezen voor deze inleidingscursus over geïntegreerde beheersystemen van SGS?

Als marktleider op het gebied van professionele trainingen, bieden we innovatieve leer- en ontwikkelingsoplossingen aan voor verschillende domeinen en industrieën. Onze trainingen zijn ontwikkeld door vakexperts om organisaties en mensen te helpen bij het verbeteren van persoonlijke competenties en vaardigheden – van vitaal belang voor het ontwikkelen van duurzaam zakelijk succes en een concurrentievoordeel.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen u en uw onderneming kunnen ondersteunen.