Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Trainingscursussen informatietechnologie van SGS - verkrijg de vaardigheden om te voldoen aan de vele industriële normen en de implementatie ervan in uw bedrijf

Onze trainingen in informatietechnologie (IT) helpen u bij het naleven en in praktijk brengen van belangrijke industrienormen, zoals ISO 27001 voor informatiebeveiliging en ISO 20000 voor IT-servicemanagement. Wij verzorgen ook vervolgtrainingen voor het implementeren van de hiervoor benodigde systemen en het verwerven van de noodzakelijke auditing-vaardigheden. Voor de cursisten bieden onze trainingen interessante carrièremogelijkheden, terwijl uw organisatie met de opgedane vaardigheden haar voordeel kan doen in de vorm van efficiencyverbetering, risicobeperking en een sterkere concurrentiepositie.

Waarom kiezen voor IT-trainingscursussen van SGS?

Als wereldleider op het gebied van IT-trainingen bieden we u ongeëvenaarde ervaring, middelen en professionele docenten om het onderste uit de kan van uw trainingsbudget te halen. Met onze unieke mix van educatieve ervaring en efficiënte leermethoden kunnen we u helpen uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Wilt u meer weten over onze trainingen op het gebied van informatietechnologie, lees dan verder of neem nu contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.